HANGAR NOTÍCIESNotícies dels residents
El col·lectiu en residència IMVEC ha ampliat el seu Programa de Entrenamiento en Investigación Medioambiental Ciudadana amb la generació de dos Grupos Abiertos de Investigación Medioambiental Ciudadanos a Hangar (Barcelona) i Tabakalera (Donosti) que es reuneixen tots els dimecres a les 19 h.
+info

Fins 22/4
Hamaca, projecte resident a Hangar i l'únic arxiu de vídeo art de l'estat, presenta la primera exposició en línia concebuda específicament per al web de La Virreina.
+info

Fins 13/7
L’artista en residència Lucía Egaña ha coordinat l’exposició Arxiu Desencaixat que es pot visitar al Centre d’Estudis i Documentació MACBA.
+info

2-22/3
Comença la segona itinerància de Zona prohibida. Ciencia ficción entre el arte actual en la qual participa l’artista en residència Paco Chanivet.
+info

12-24/3
L’artista en residència Francisco Navarrete Sitja seleccionat per participar en la III Edición de la Academia de Fachada Media, una instància de residència per treballar la façana mitjana de l' Etopia Centro de Arte y Tecnología.
+info

21/3
Paratext#24 amb Serafín Álvarez, Dirk Paesmans i Agustín Ortiz Herrera.
+info

24/3
L’artista en residència Paco Chanivet ha estat seleccionat a la convocatòria Panorama 2018.
+info

Hangar Sonor
21/3
María Jesús Olivos presenta A mmm A ne ce.
+info

Dijous Oberts
Consultories gratuïtes. Els #DijousOberts són trobades setmanals obertes a artistes, creadores i desenvolupadores de diferents disciplines d’art electrònic que volen treballar amb eines de maquinari i programari lliure. L’assistència és sempre lliure i gratuïta, i permet a les participants trobar-se amb experts i expertes tecnològics en eines lliures i col·lectius amb els quals col·laborar i compartir recursos.
15/3
Trobada guifi.lab a Hangar. Reunions setmanals destinades a adquirir coneixements i intercanviar experiències relacionades amb la xarxa guifi.net o les tecnologies de la comunicació en general.
+info

15/3
Read your brains off. Grup de lectura amb Tali Serrulla.
+info

Activitats i tallers
21 i 22/4
Interfícies Interactives: Prototip d' un disseny a càrrec de Martin Romeo.
Aquest taller proporciona el coneixement per crear prototips interactius utilitzant el programari vvvv i diversos dispositius tals com: Kinect (reconeixement del cos humà), EEG (control amb el pensament) i Smartphone (toc en la pantalla).
+info

9,16, 23, 30/5
Taller d’oracles: autoconstrucció, anàlisi i producció d’eines per a la gestió de la realitat a càrrec de Lucía Egaña.
Desenvolupar un oracle propi permet poder replantejar l’ús d’imatges que solen ser arquetípiques o clàssiques, presentant nous imaginaris relacionats amb allò polític, social, estètic o investigatiu. Al llarg d’aquest taller construirem un oracle i reflexionarem sobre diferents metodologies o procediments predictius i de consulta.
+info