Jornada d'art d'acció, "Tinc les neurones frites"


Dissabte 13 de Gener del 2018, de 10-18h 
Espai Arts de Can Batlló, https://www.canbatllo.org/ 


Aquest dissabte, dia 13 de Gener, els i les estudiants de la Facultat de Belles Arts de Barcelona presentarem les propostes finals de l'assignatura Estudis de Performance. Sortim de les aules, entre altres coses, per a que sigui una jornada oberta a totes i tots!

Horari:

10 h- Classe pràctica i oberta de Qi Gong, a cura del mestre Jose Sarto

11.45 h- Inici de l'itinerari de les accions creades per "Inconscient col·lectiva", estudiants de performance de la Facultat de Belles Arts de Barcelona: Carolina Arteaga, Laia Barri, Marta Blas, Jordi Bretcha, Carmen Ibáñez Lahoz, Iris, Martina Jané, Gemma Rodríguez, Jone Olabarri, Marina Olivares, Elena Serrano, Paula G. Torrell i Pilar Torres. A cura d'Assumpta Bassas 

DINAR COL·LECTIU: porta un ingredient i apunta't a "Fer una amanida de pasta", versió de l'acció d'Alison Knowles del 1963.

TAULA RODONA: Després de dinar compartirem opinions i experiències sobre la jornada i l'aprenentatge col·laboratiu dins i fora de l'aula.

US HI ESPEREM A TOTXS!!!


Organitza: Arts Can Batlló i Inconscient Col·lectiva (Estudiants de Performance de la Facultat Belles Arts de Barcelona).

Cal portar un ingredient per fer una amanida de pasta!

Les accions es realitzaran principalment a l'espai Arts Can Batlló i al carrer 11.