CONVOCATÒRIA EXPOSICIONS 2018

MISCELANEA
Recepció de projectes fins el 15 de juliol de 2017Amb l'objectiu de donar suport a la creació emergent, MISCELANEA obre la Convocatòria per al programa d'Exposicions 2018. 
  • Per mitjà d'aquesta convocatòria es seleccionarà el 70% de la programació de la galeria.
  • La convocatòria està dirigida a artistes, creadors visuals i col·lectius, amb treball principalment en 2 dimensions per qüestions pròpies de l'espai, que tinguin com a llenguatge la il·lustració, la pintura, el disseny o les arts gràfiques, en petit i mig format. 
  • Les disciplines en 3 dimensions o de caràcter diferent a l'estipulat anteriorment seran preses en consideració en funció de la temàtica realitzada i la disposició del projecte a la sala d'exposicions.
  • Busquem projectes pensats per ser mostrats a MISCELANEA tenint en compte les característiques de l'espai expositiu així com que no hagin estat exposats a Barcelona anteriorment.
  • La selecció es farà seguint criteris de qualitat tècnica, originalitat, viabilitat tècnica i adequació a la línia de treball de MISCELANEA. Es valoraran positivament les propostes que plantegin un muntatge complet, experimentant amb nous formats i tractant d'oferir una proposta innovadora, així com les activitats complementàries al projecte expositiu (xerrades, projeccions, tallers, publicacions, etc). 
  • Els projectes seleccionats s'exposaran a MISCELANEA durant l'any 2018 i comptaran amb el suport del centre per al muntatge, la difusió i el desenvolupament de l'exposició que tindrà una durada de 4 setmanes.