Barcelona Design Week 2017

Barcelona Centre de Disseny
12 i 13 de juny de 2017

Del 12 al 13 de juny se celebrarà una nova edició del congrés, una de les activitats més importants de la Barcelona Design Week, que és punt de trobada per a empreses, organitzacions i professionals en el qual es comparteixen casos d’èxit i metodologies de treball en temàtiques estratègiques i emergents, amb ponents de reconegut prestigi internacional.

El congrés, organitzat per BCD Barcelona Centre de Disseny amb la col·laboració d'Insitum, s’adreça a empreses i organitzacions de qualsevol sector que vulguin sortir de la ‘zona de confort’ i aplicar noves estratègies per trobar noves solucions als seus reptes actuals.


Sota el nom Transformant la Societat, ens endinsarem en la capacitat que té el disseny de transformar, de provocar canvis que impacten en el comportament de les organitzacions i de la societat. El Congés BDW vol reflexionar sobre l’impacte positiu del disseny i la seva capacitat de transformació a través de casos reals d’empreses que utilitzen, entre d’altres, dues estratègies fonamentals: posar les persones al centre per entendre millor les seves necessitats i impulsar la sostenibilitat a partir del disseny.  

Per a alumnes de la facultat, s'ofereix un 50% de descompte introduint el codi promocional "ESTUDIANT" en el moment de realitzar la compra de l'entrada.

+ info