SEGONA CONVOCATÒRIA PER ARTISTES EUROPEUS EN RESIDÈNCIA PROJECTE THE SPUR / ETACEC 16-18En el marc de la convocatòria de l'Euroregió i Europa Creativa - Projectes de Cooperació, el projecte The Spur / ETACEC 16-18 posa en marxa un segon procés de selecció d’artistes europeus d'un estat membre de la Unió Europea per participar en el seu programa d'artistes en residència.


S'ofereixen 12 beques a 12 artistes en residència per a dur a terme treballs de recerca amb especial èmfasi en la investigació i els processos creatius. La residència amb mentoratge expert tindrà una durada de dos  mesos o vuit  setmanes i es durà a terme en un dels centres de la xarxa.


2017 - Del 2 d'octubre al 30 de novembre de 2017 a Albi, Palma, Girona, Roma, Bratislava o Montpeller
2018 - De l'1 de febrer al 30 de març de 2018 a Albi, Palma, Girona, Roma, Bratislava o Montpeller

Els artistes poden sol·licitar participar en ambdós períodes.    
Els artistes visuals interessats han d'enviar el seu CV, un resum de la seva trajectòria artística, la proposta de projecte, detalls de les activitats relacionades amb diferents públics i una proposta de documentació del procés creatiu així com una llista de tres centres i espais de residència per ordre de preferència.

Destinataris
Artistes visuals, majors d'edat, d'algun país membre de la Unió Europea.
Dotació
S'atorgarà una beca de 3.200€ a cada artista destinada a investigació, dietes i desplaçaments (impostos inclosos).
Termini de presentació
El termini de recepció de projectes restarà obert fins el 31 de maig de 2017 (inclòs).
Resolució
La resolució del jurat es farà pública abans del 13 de  juliol de 2017 a la pàgina web del projecte i a les pàgines web dels socis del projecte The Spur.

+ Info

BASES