Ompliu l'enquesta de la PAAC!!!!

Benvolgudes/ts artistes,
Des de la PAAC (Plataforma Assembleària d'Artistes de Catalunya) us demanem col·laboració per fer arribar al màxim d'artistes visuals de Catalunya una enquesta per al projecte Cartografia d’artistes visuals de Catalunya”, dirigit per Cèlia del Diego i Jordi Boldú, que està en marxa des del mes de desembre passat. Es tracta d'un projecte que s’està portant a terme des del Departament de Cultura de la Generalitat i que s’està treballant amb el conjunt del sector, d’acord amb la sol·licitud i amb la col·laboració de la nostra Plataforma.
Aquesta cartografia ha de servir per conèixer de primera mà la realitat dels creadors en relació a la formació, les condicions de producció, la difusió i comercialització del seu treball artístic, la situació econòmica del sector i el grau d’aplicació de les bones pràctiques  professionals. L’objectiu de l’estudi és que l’anàlisi dels resultats permeti fer una diagnosi a partir de la qual emprendre accions per millorar les condicions del sector. Si teniu algun suggeriment a fer o algun comentari relacionat amb el projecte podeu escriure al correu: cartografia@paac.cat
Fins ara, l’enquesta per realitzar la Cartografia ja ha estat completada per més de 300 artistes. El projecte està obert a les respostes de l’enquesta fins al 30 de d'abril de 2017. Trobareu més informació del projecte al web: www.paac.cat i aquí, de nou, l’enllaç per contestar l’enquesta.
Gràcies!