(s) generats 13

Aula Kantor, Facultat de Belles Arts
Dijous 22 de desembre de 2016, de les 16h a 19h

Avui, dijous 22 de desembre de 2016 té lloc la nova edició del show room (s)generats13, una mostra de projectes artístics de l’alumnat de Belles Arts que es celebra a l’Espai Kantor/Aula 201 de l’Edifici Central de la mateixa Facultat (Facultat de Belles Arts_ C. Pau Gargallo, 4_08028 Barcelona), entre les 16:00 i les 19:00h.

El show room és la cloenda de l’assignatura Taller de Creació III_A2 (4t curs del Grau en Belles Arts, UB) i n’és la responsable la professora Montserrat López Páez. L’assignatura ofereix un marc d’estudi i reflexió al voltant de les pràctiques artístiques actuals, prioritzant la relació d’aquestes i el llegat històrico-artístic amb les propostes de l’alumnat. Entre els seus objectius principals destaquen: fomentar una mirada crítica i contribuir en el procés de consolidació del discurs artístic personal.

Com a fil conductor de l’assignatura: el projecte artístic. Justament, (s)generats es va dissenyar com el marc idoni per a mostrar públicament els projectes de l’alumnat desenvolupats a lo llarg de l’assignatura. Inserits en el context d’una exposició col·lectiva, l’alumnat el presenta al públic-espectador a fi de completar d’aquesta manera el procés de llur creació artística.