Sessió Oberta: convocatòria artistes europeus en residència The Spur-ETACEC 16-18

Sala Claustre del Centre Cultural la Mercè, Girona
Dimecres 9 de novembre de 18 a 20h

Entrada lliure, no cal reserva prèvia

Sessió informativa oberta entorn a la convocatòria per artistes europeus en residència del projecte The Spur / ETACEC 16-18.

Carme Sais, directora del Bòlit, atendrà tots els dubtes i consultes referents a les bases de la convocatòria i oferirà assessorament en l’elaboració de projectes.

Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona és membre del projecte The Spur / ETACEC 16-18 que ha posat en marxa un procés de selecció d'artistes europeus per participar en el seu programa d'artistes en residència, en el marc de la convocatòria de l'Euroregió i Europa Creativa - Projectes de Cooperació.

CONVOCATÒRIA 


S’ofereixen 6 beques a 6 artistes en residència per a dur a terme treballs de recerca amb especial èmfasi en la investigació i els processos creatius. La residència amb mentoratge expert tindrà una durada de dos mesos i es durà a terme en un dels centres de la xarxa.

Els artistes visuals interessats han d'enviar el seu CV, un resum de la seva trajectòria artística, la proposta de projecte, detalls de les activitats relacionades amb diferents públics i una proposta de documentació del procés creatiu així com una llista de tres centres i espais de residència per ordre de preferència.

Destinataris
Artistes visuals, majors d’edat, d’algun país membre de la Unió Europea.

Dotació
S’atorgarà una beca de 3.800€ a cada artista destinada a investigació, dietes i desplaçaments (impostos inclosos).

Termini
El termini de recepció de projectes restarà obert fins el 15 de novembre de 2016.


+ info