Convocatòria selecció d'obres per l'exposició 25 de Novembre dia Internacional contra les violències masclistes

Amb motiu del 25 de Novembre dia Internacional per l'erradicació de les violències masclistes, la comissió d'igualtat de la facultat de Belles Arts fa una convocatòria de selecció d'obres per tal d'organitzar una exposició durant la setmana del 25 de Novembre amb les següents temàtiques:

Neomasclisme, micromasclismes, assetjament sexual al carrer, a la feina, a la universitat, autodefensa feminista, com detectar masclisme en les relacions (familiars, laborals, de parella), masclisme i noves tecnologies, etc...

BASES
Es podran presentar estudiants de la Facultat de Belles Arts

Les obres i projectes es podran realitzar des de qualsevol disciplina artística (arts visuals, escèniques, musicals), sempre que girin entorn del tema proposat
El tema: Violències masclistes: neomasclismes, micromasclismes, assetjament sexual al carrer, a la feina, a la universitat, autodefensa feminista, com detectar masclisme en les relacions (familiars, laborals, de parella), masclisme i noves tecnologies, etc…

Existiran dues modalitats per participar en el projecte expositiu.
MODALITAT B
Obres finalitzades, realitzades amb anterioritat.
Les obres hauran d'estar enfocades a treballar algun dels temes sobre la violència masclista
Documents que cal presentar (només per correu-e)*:
1.- Descripció del projecte/obra presentat en relació a la temàtica de la Mostra: màxim 20 línies (document word:, no en format pdf.!)
2.- Imatges de l'obra (150dpi, màxim 20x20, màx. 1M), video (segons la modalitat artística) o esquema gràfic del projecte artístic.
3.- Currículum (màxim 20 línies).
4.- Fitxa tècnica de l’obra/projecte (dades bàsiques: títol, any, dimensions, tècnica) i dades de l’artista (nom, mail, telèfon, web/blog)

MODALITAT B
Tota persona interessada a treballar sobre aquests temes, s'obriran una serie de comissions enfocades a treballar conjuntament, cadascuna de les problemàtiques que generen les violències masclistes.
Els objectius dels grups seran de dotar informació sobre el tipus de problemàtica en concret, poder rebre la participació puntual de professionals de cada temàtica. Per a acabar o generant obra individual o col·lectiva enfocada a visibilitzar, lluitar contra les diferents problemàtiques que generen les violències masclistes.
Les comissions de treball, també ens servirà perquè companys i companyes amb les mateixes necessitats d'expressió es coneguin treballin junts. 
* La participació quedarà validada en rebre un correu de resposta
Presentació de propostes:
DE L'1 al 14 de NOVEMBRE 2016
Contacte: Vicens Matamoros amb còpia a igualtatbbaa@ub.edu
L’equip de selecció de les propostes estarà format per membres de la comissió d'igualtat de Belles Arts, vinculades al món de les arts. La Comissió d'Igualtat no  assumeix el cost de la producció, que va a càrrec de l’artista).
Les obres seleccionades s’exposaran a la sala d’exposicions de la facultat de belles arts, pel 25 de novembre, dia internacional contra les violències masclistes. I el Juliol a al equipament Convent de Sant Agustí.