Miopia augmentada

Programa de formació experimental
Arts Santa Mònica / Sala d'Art Jove

Dies 20, 21, 22 i 23 de setembre de 2016

Quatre jornades intensives per activar una aproximació polièdrica a les pràctiques artístiques contemporànies. L’equip comissarial de Segueixi els rastres com si fos miop proposa un seguit de línies d’acció i de reflexió amb què tractar alguns dels aspectes més rellevants de la pràctica artística actual: la qüestió de la investigació i l’educació, l’oralitat i la narrativitat, el descrèdit del cool i l’auge del folk, la crítica a la creativitat i la crítica institucional.
Una àmplia quantitat de col·laboradors permetran desplegar aproximacions tan teòriques com pràctiques, amb què generar debats i desbordar alguns llocs comuns: Efrén Álvarez, Martí Anson, Cristian Añó / Sinapsis, Alex Brahim, Paco Chanivet, Pilar Cruz, Laia Estruch, Antonio Gagliano, Àlex Gifreu, Elisabet Roselló, Judit Vidiella / Col·lectivaccions.
Miopia augmentada és un programa de formació impulsat per Sala d’Art Jove i Arts Santa Mònica, que va dirigit a tots aquells estudiants, productors i persones interessades que vulguin experimentar amb noves perspectives pel desenvolupament del treball en art, comissariat, educació i altres modes de mediació cultural.


Activitat gratuïta. Places limitades
Inscripció prèvia abans del 16 de setembre a: