La UB contra les violències masclistes. Com construir relacions sexoafectives sanes?


La finalitat d'aquest projecte és donar eines a l'alumnat de la UB per desenvolupar les seves relacions sexoafectives de manera sana i saludable.

D'aquesta manera, la Comissió d'Igualtat UB pretén conscienciar a tota la comunitat universitària del paper de la universitat com a agent clau perquè el jovent construeixi, juntament amb un projecte professional propi, un projecte personal format per una xarxa de relacions sanes.

Les relacions abusives són producte de la nostra incapacitat de:

- Cuidar-nos per ser capaces d'estimar-nos, buscar la nostra independència i establir un vincle emocional amb nosaltres mateixes que ens ompli per si mateix i ens permeti preservar, per sobre de tot, la nostra dignitat.

- Cuidar, perquè tots i totes necessitem sentir-nos estimats, tenir responsabilitats afectives, establir vincles sincers a través de l'empatia i aprendre a comunicar les nostres emocions i sentiments amb cura.

Recuperem el treball de la vida. El que manté la vida. El que fa possible que ens sentim humans, responsables dels nostres actes, del nostre desenvolupament, responsable de les altres persones i del món que ens envolta. El treball de la cura, cap a una i un mateix i cap als altres.
Gratuït - 1 crèdit ECTS