El rector es reuneix amb representants de la comunitat trans per impulsar accions d'igualtat

El rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, s’ha reunit recentment amb dos representants de la comunitat trans de la Universitat de Barcelona amb l’objectiu d’avançar en el desplegament de mesures d’igualtat dins de la institució.
Diego Marchante, professor associat de la Facultat de Belles Arts; Héver Márquez, estudiant del centre; Carme Panchón, vicerectora d'Administració i Organització; Trinidad Donoso, presidenta de la Unitat d’Igualtat, i Dolors Pulido, presidenta de la Comissió d’Igualtat de Belles Arts, li van presentar al rector una proposta de Procediment per al canvi de nom de persones transsexuals i transgènere de la UB. La iniciativa pretén el compliment de la Llei 3/2007, afavorint que els drets de les persones trans siguin reals i efectius i es faciliti la participació i representació en el si de la comunitat universitària.
L’aprovació prevista d’aquest procediment en el proper Consell de Govern, que tindrà lloc al setembre, normalitzarà l’ús d’un àlies per a totes les persones interessades