“FILA 7", fotografies de Juan Plasencia/Agencia Zoom

Foto: Juan Plasencia/ Agencia Zoom
Espai de fotografia Francesc Català-Roca
Casa Golferichs, el Xalet (Gran Via, 491)
Del 3 de juny al 22 de juliol

Inauguració:
Divendres 3 de juny a les 19.30 h

L’Espai de fotografia Francesc Català-Roca torna a apostar per la col·laboració amb el DocField, Festival de Fotografia Documental de Barcelona. En la seva quarta edició, l’Espai de fotografia participa amb l’exposició «Fila 7» del fotògraf Juan Plasencia (Agencia Zoom). El treball analitza la situació dels 43 cinemes de sala única que queden a Espanya i que es resisteixen a tancar gràcies a la seva naturalesa èpica i orgullosa.

«Fila 7» és un reportatge que reuneix els testimonis dels qui estan al capdavant dels 43 cinemes de sala única que hi ha a Espanya. Alguns d'ells porten més de dos segles a les seves esquenes. Ara, aquestes llegendàries sales es resisteixen a projectar el fotograma de “The End”.


Per a la realització d'aquest treball documental únic, el fotògraf Juan Plasencia ha recorregut més de 20.000 km per tota la geografia espanyola documentant aquests llocs de memòria únics i coneixent a les persones que hi treballen dia i nit per assegurar-nos que l'espectacle ha de continuar.

+ info