EXPOSICIÓ COL•LECTIVA DE MEMBRES COL•LABORADORS DE L’ACADÈMIA

Comissió Artística de l’ Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. Fundació Privada
Convocatòria fins el 20 de maig de 2016Ets membre de l’Acadèmia? Aquesta és la teva oportunitat per ensenyar la teva obra!

Com cada any l’Acadèmia de Belles Arts dóna una oportunitat als membres col·laboradors d’exposar la seva obra a les nostres sales. L’exposició serà del 24 de maig al 18 de juny.
Ens agradaria poder comptar amb la col·laboració de cada artista presentant una sola obra de qualsevol disciplina artística. Les dimensions màximes admeses son de 100x100 cm en les obres bidimensionals o 100x50x50 cm en les tridimensionals. Això ens permetrà poder exposar correctament les obres presentades, tenint en compte el nombre de membres col·laboradors de l’ entitat així com l’ espai del que disposem.

Seria convenient que es fessin arribar les obres correctament protegides,  especificant tècnica, mides i preu de venda, del 26 d’ abril al 20 de  maig de 2016 de dimarts a divendres de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre.


Per motius d’ organització, les obres que siguin presentades més tard d’ aquesta data no podran ser exposades.

Les obres hauran de ser recollides del 21 de juny al 8 de juliol de 2016, mitjançant la presentació del resguard esmentat, dins l’ horari abans assenyalat (caps de setmana exclosos). Per a qualsevol aclariment poden adreçar-se a academia@fbellesarts.org o bé trucar al 937250945.
+ info