XX Biennal d’Art Contemporani Català 2016: Roda de premsa


Divendres dia 4 de març

16,30 h.
Casa de Cultura
Carrer Castellví, 8. SANT CUGAT

Des de l'organització de la Biennal 2016 es convoca una roda de premsa per compartir les primeres valoracions del jurat respecte els projectes artístics presentats a la XX Biennal d’Art Contemporani Català 2016. Presentació de la selecció dels creadors i creadores escollides i quin ha sigut el criteri d’avaluació del jurat.


El jurat està format per Josep Canals, galerista i director de la Biennal; Aida Marin, historiadora d’art (Reus), Joana Llauradó, curadora i artista (Sant Cugat), Albert Mercadé, director de la Fundació Arranz-Bravo (L’Hospitalet de Llobregat) i la Dra. Mar Redondo, vicedegana de Cultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

La Biennal és una proposta expositiva per convocatòria oberta que vol donar èmfasi i recolzament a la creació jove i emergent que s’està portant a terme dins l’entorn geogràfic català en un format expositiu col·lectiu i itinerant.


L’exposició s’inaugurarà a Sant Cugat el dia 15 d’abril, coincidint amb el dia internacional de l’art, al Centre d’Art Maristany, i es clou el dia 31 d’agost de 2017, al Tinglado 4 del Port de Tarragona.