Lliurament del Premi Aspàsia i fallo del concurs per a la creació del guardó

El Premi ASPÀSIA té per objectiu valorar la trajectòria vital i professional de persones que, amb les seves iniciatives i accions, hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones. És un reconeixement al compromís i el treball realitzat des de la praxi, la reflexió i/o la recerca que valora l’impacte social de les actuacions dutes a terme. Els moviments veïnals i associatius, les organitzacions socials, col·legis professionals i centres educatius són espais naturals de participació en el desenvolupament d’aquestes trajectòries destacades.

El lliurament del premi tindrà lloc el proper 16 de març de 2016 durant la 4a Jornada del DDiPAS: "Temps i tercer sector: contruïm entitats sostenibles i eficaces". El guardó que s'entregarà a la persona ha estat l'escollit en el concurs per al Disseny i Creació del Guardó de la IV edició del Premi Aspàsia.
L'estudiant de Belles Arts autor de l'obra escollida ha estat Martí Madaula, amb una serigrafia sobre paper anomenada Silenci.
Martí Madaula. Silenci. serigrafia sobre paper, 29,7 x 42 cm