Jornada «Humanitats i ciències socials: innovació, empresa i societat»28 d'abril de 2016 de 9 a 14h
Sala polivalent (1a planta). Parc de les Humanitats i les Ciències Socials de la  Universitat de Barcelona (Can Jaumandreu: c/Perú, 52, Barcelona)

  La jornada s’adreça a:

investigadors, grups de recerca, doctorands i estudiants de màster dels àmbits afins a les arts, les humanitats, la comunicació, i les ciències socials.

La Fundació Bosch i Gimpera (FBG) i el Parc de les Humanitats i les Ciències Socials de la Universitat de Barcelona organitzen la jornada «Humanitats i ciències socials: innovació, empresa i societat», en què responsables d’innovació de l’entorn socioeconòmic explicaran la seva experiència i els seus projectes empresarials.
L’objectiu de la jornada és que investigadors de l'àmbit de les humanitats i les ciències socials, coneguin i s’apropin a iniciatives empresarials amb les quals puguin col·laborar. Podran conèixer quins aspectes afavoreixen o dificulten la recerca que volen transferir, quins elements del procés són imprescindibles i decisius, en quin format resulta més viable la transferència o com arribar a col·laborar amb una empresa o entitat.
El pensament humanístic i social i la transmissió de valors a les empreses, a les organitzacions i a la ciutadania són actius  necessaris per a una societat moderna que reclama també una bona gestió i protecció del patrimoni i de l’art. Avui dia el mercat demana innovació en la creació de béns i serveis, i la societat exigeix millores en les polítiques educatives, culturals i turístiques, entre d'altres.