Preus especials per anar al teatre per a alumnes de Belles Arts!

El teatre Victòria i el teatre Poliorama presenten les obres Fang i Setge i El Florido Pensil "noies" aquest mes de febrer de 2016. Ambdues obres amb preus especials per a alumnes de la Facultat de belles Arts de la UB. 


Fang i Setge, Teatre Victòria:

De l’11 de febrer al 28 de març

Musical de gran format que, a través de les diverses històries d’amor i d’amistat els protagonistes, aproparà els espectadors d’avui a la vida quotidiana de Barcelona durant el setge el 1714.
Els espectadors seran testimonis dels esdeveniments que es van viure aleshores i compartiran d’alguna manera la vida, la lluita, el desig, el seny o la rauxa d’aquells personatges.

Preus especials:
25 % de descompte per al titular del carnet d’estudiant de la UB i un acompanyant utilitzant el codi promocional FISBELLESARTS. Vàlid per a les funcions de divendres a les 17:30 i a les 21:30h i els dissabte a les 21:30h.El Florido Pensil "nenes", Teatre Poliorama:

A partir del 17 de febrer

El Florido pensil “noies” és la història del dia a dia de cinc noies sotmeses a l’absurda i il·lògica brutalitat del sistema educatiu que va dominar l’Espanya de la postguerra.
L’escola és el reflex de la societat i de la seva ideologia dominant. I aquesta ideologia havia decidit posar al dia el més profund patriarcat medieval, i portar-ho fins a les seves últimes conseqüències. La dona va ser el principal objectiu de l’empresa moralitzadora doncs resultava que la dona estava naturalment destinada per al matrimoni i per a les labors domèstiques. La seva carrera professional venia a ser formar una família i tenir descendència. Per fer-ho possible, s’havien de posar d’acord pràcticament totes i tots: la mestra, el capellà, els pares, els moralistes, les escriptores de novel·les roses, i fins a les professores de gimnàstica. En tots les escenes es veurà reflectit que només existien dos tipus de dones: les decents i les altres.

Preus especials:
20% de descompte per al titular del carnet d’estudiant de la UB i un acompanyant utilitzant el codi promocional FPBELLESARTS. Vàlid per a les funcions del dimecres, dijous, divendres i dissabte a les 21h.
És important dur el carnet de la UB i/o el de la Facultat de Belles Arts a l'hora de recollir les entrades o a l'hora d'accedir al teatre. La manca d'acreditació comportarà no accedir al recinte.
Els avantatges són vàlids fins: Fi dels espectacles.