HEDONISMO CRÍTICO, Equipo Palomar

Sala Hiroshima
Diumenge 13 de març de 18h a 1h (entrada gratuïta)

Equipo Palomar us convida a celebrar HEDONISMO CRÍTICO -reinvención y reivindicación- una marató de performance i música. Durant 7 hores, HEDONISMO CRÍTICO prendrà el bar i el teatre de la Sala Hiroshima com espai festiu per la reivindicació queer.
Ens veiem obligades a pensar el potencial de la festa com el d'un reducte espai-temps on compartir i generar noves vies d'afecte sense exclusió. I és per això que volem generar la nostra pròpia festa. Com no podria ser d'altra manera, hem convidat a una multitud d'artistes per orquestrar aquesta intensitat:

Agnès Pe, Andrés Senra, Arabesca, Christina Ratas, Francisco Godoy Vega, Florian Aschka + Georg Klüver, Georges Jacotey, Klau Kinki + Martín Rico, María Perkances + Jordi Flekos, Miguel Benlloch, Negroma, Paquito Nogales, Raisa Maudit, Ramón Guimaraes, Regina Fiz, Solange tô aberta, ¥€$Si.

HEDONISMO CRÍTICO -reinvención y reivindicación- es formula com una reflexió crítica sobre El Palomar mateix, com a projecte i comunitat. Sorgeix de l'invitació de Martí Manen dins del cicle "Quan les línies són temps" per l'Espai 13 de la Fundació Joan Miró i dut a terme amb la colaboració de la Sala Hiroshima.