Exposició i activitats complementàries: El pes d'un Gest

El pes d'un Gest
La mirada de Julião Sarmento a les col·leccions Gulbenkian, MACBA i "La Caixa".


Caixaforum, Barcelona

De l'11 de febrer a l'1 de maig de 2016

Dijous 11 de febrer a les 19h tindrà lloc la conferència principal de l’exposició on el comissari Julião Sarmento i Vicent Todolí conversaran al voltant de la mostra.
Pintures, escultures, vídeos i instal·lacions es reuneixen a l’exposició El pes d’un Gest per seduir la mirada i provocar un relat dedicat a l'espectador en què les obres actuen, proposen, dialoguen i també emocionen. L'artista portuguès Julião Sarmento és l'autor d'aquest projecte. Se li va proposar fer una exposició, exercint la seva mirada d'artista, amb obres de les col·leccions de la Fundació "la Caixa", el MACBA i el CAM de la Fundaçao Gulbenkian de Lisboa.

Posteriorment, cada dimarts dels mesos de febrer i març a les 19h tindrà lloc les conferències performatives del cicle No tot ha de ser parlar que acompanya l’exposició. La conferència performativa és una pràctica artística educativa o mediadora, però també una posada en escena, un espectacle. Els creadors convidats combinaran imatges, idees i atmosferes amb l'ànim d'expandir la seva relació amb l'audiència.

Caixaforum ofereix el 50% de descompte en el preu de les activitats als associats a la facultat utilitzant el codi promocional ELPES2016 en l'apartat de compra de la seva web: