El Mercat de les Flors ofereix 25 entrades dobles per estudiants i professorat de la Facultat de Belles Arts


El proper dijous 3 de març es presenta l’obra Vorònia, de la companyia de dansa contemporània La Veronal, que va inaugurar la passada edició del festival Grec i que ara es representarà en format de sala. Es tracta de la darrera creació de La Veronal, dirigida per Marcos Morau, el coreògraf més jove guardonat amb el Premio Nacional de Danza de l’Estat (any 2013).

El Mercat de les Flors convida a estudiants i professorat de la Facultat de Belles Arts per tal de conèixer aquesta companyia més enllà dels aficionats a la dansa per tal de que artistes de diferents àmbits puguin gaudir de la dansa contemporània com una altra forma d'art. 

L'estrena de Vorònia tindrà lloc el proper dijous 3 de març a les 20:30 h en el Mercat de les Flors.

Alumnes, professorat i PAS interessat en assistir-hi han de passar pel Vicedeganat de Cultura o l'Oficina de Patrimoni de 9 a 14 hores.
Per disposar de les localitats cal haver rebut la confirmació de la reserva.
Pots inscriure't fins dilluns 29 de febrer

Sobre la obra:

VORÒNIA, de LA VERONAL
La cova més profunda del món és el motiu en el qual es basa Vorònia, nova creació de La Veronal i que es defineix com a una exploració del mal a partir de l’explosiva combinació de moviment, text i imatge.

La foscor i les tenebres regnen al fons de la cova Vorònia, una cavitat de més de 2.000 metres de profunditat situada a Geòrgia, al Caucàs occidental. Aquest és l’escenari ideal per a una exploració del mal i conceptes com la moral humana i la religió. Vorònia constitueix l’al·legoria d’un infern, a la manera de l’Hades clàssic o els cercles de La Divina Comèdia, que La Veronal representa mitjançant les figures i imatges simbòliques que omplen l’escenari. Diversos figurants actuaran a la peça com a escenografia vivent.

La companyia La Veronal, formada l’any 2005 per un conjunt d’artistes procedents dels mons de la dansa, el cinema, la fotografia i la literatura que buscaven nous llenguatges d’expressió, compta amb el suport del Mercat de les Flors des la seva creació. El seu director, Marcos Morau, va rebre el Premio Nacional de Danza 2013 atorgat pel Ministeri de Cultura.


FITXA DE L’ESPECTACLE http://mercatflors.cat/espectacle/voronia/