Una alumna del Grau de Conservació - Restauració de Béns Culturals guanya el Concurs de Fotografia Sant Jordi 2015 - Premi Josep Damm

Els 848 vots emesos per la comunitat universitària han determinat la imatge guanyadora de la segona edició del Concurs de Fotografia Sant Jordi 2015 - Premi Josep Damm, convocat pel Vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura de la UB, amb el patrocini de la Fundació Damm. On habiten les paraules neix la llegenda, d’Irene Bujalance Cuesta, estudiant de Conservació i Restauració de Béns Culturals de la Facultat de Belles Arts, ha obtingut el primer premi del certamen, amb una dotació econòmica de 1.000 €. La fotografia guanyadora, que s’ha endut el 18,63 % dels vots (en total, 158), serà, a més, la imatge de Sant Jordi 2015 a la UB.

També s’han atorgat dos accèssits, premiats amb 500 € cadascun, per a Meritxell Talavera Fusté, estudiant de Criminologia a la Facultat de Dret, amb la fotografia Imaginant nous mons entre pàgines (115 vots), i Maria Solaguren-Beascoa Negre, estudiant de la Facultat de Biologia, amb l’obra Sant Jordi a la sang (100 vots). 
 
Més informació: [+]