EXPOSICIÓ: Projectes Guanyadors de les Beques Guasch Coranty 2014-2015

FUNDACIÓ GUASCH CORANTY
FACULTAT DE BELLES ARTS DE LA UB
Entre l'11/03/2014 i el 18/03/2015.
Lloc: Sala d'Exposicions de la Facultat de Belles Arts. 
Inauguració: Dimecres, 11 de març de 2015 a les 11:30h.

Els projectes dels artistes guanyadors de les Beques per a la creació artística 2014-2015 es mostraran a la Sala d’Exposicions de la Facultat de Belles Arts de l'11 al 18 de març del 2015.

En la convocatòria d'enguany, s'han presentat 32 candidats. Els i les guanyadors/es han estat Júlia Farran, amb el projecte Tan a prop, tan lluny, on l'artista indagarà en les desigualtats de classe existents i com aquestes són reflectides en el Pla Urbanístic de la ciutat de Barcelona;  Miguel Ayesa, amb Events. El sónido matérico, un projecte d'experimentació artística que proposa investigar les possibilitats dels materials, objectes i elements arquitectònics com recipients de memòria sonora; Joan Bennassar, amb The world is yours, reflexiona sobre la construcció de grans infraestructures d'oci a partir de la relació entre dos casos d'estudi: Dubai World i Bcn World, finalment, Jenny Owens, amb El cuarto de atrás, presentarà un projecte de producció fotogràfica on les fotografies antigues actuen com a font principal de noves relacions.

Així mateix, el passat mes de desembre, el Patronat de la Fundació Guasch Coranty, va entregar les beques d'aquest any en un acte públic que va tenir lloc a la Sala de Juntes del Rectorat de la Universitat de Barcelona. La comissió Avaluadora, encarregada d'escollir els projectes, va estar formada pels artistes i professors de la Facultat de Belles Arts de la UB,  Dra. Ascensión García, Dra. Montserrat López, Dr. Jordi Morell, Dra. Teresa-M Sala, i  Dr. Mariano Zuzunaga.


Més informació: [+]