EXPOSICIÓ: "Balanç de color" a La Escocesa

LA ESCOCESA. CENTRE DE CREACIÓ (Barcelona)
Entre el 20 i el 27 de març de 2015
Lloc: Espai M de La Escocesa.
Inauguració: Divendres, 20 de març de 2015 a les 19:00h.

Amb motiu de la celebració de l'Open Day Poblenou, a l'Espai M de La Escocesa els artistes Ricard Casabayó & Wilfried Prager inauguren l'exposició "Balanç de Color"

Entre els dies 20 i 27 de març a l’Espai M de La Escocesa es podrà visitar “Balanç de color”, una exposició conjunta de l’escultor Ricard Casabayó i el pintor Wilfried Prager.

L’artista resident Ricard Casabayó presentarà escultures, instal·lacions i objetes que s’inspiren en la simbiosi dels moviments arquitectònics i la vida qüotidiana. La percepció i els reflexos del ciutadà en el seu dia a dia i de les formes arquitectòniques és el motor d’acció de l’obra de Casabayó, que a partir d’aquests elements simbòlics crea peces que es belluguen entre la transgressió i les formes més pures i perdurables.

En els seus últims temps, Casabayó ha començat a treballar amb elements més involucionats, cartrons i materials menys nobles i matèries més orgàniques, sense deixar d’incloure notes discordants en totes les seves obres. Algunes d’aquestes noves peces es podran veure a “Balanç de Color”.

Per la seva banda, l'artista d'origen francès, i ex-resident a La Escocesa, Wilfried Prager, presentarà algunes de les darreres obres pictòriques en les quals explora, de manera més o menys abstracta, la seva visió de paisatges poètics. 

Més informació: [+]