Estudiants de la Universitat de Barcelona guardonats amb el 3r Premi al millor Videojoc del Tricentenari

Un grup d'estudiants de la Universitat de Barcelona, format per un equip multi-disciplinar d'estudiants del Grau de Disseny de la Facultat de Belles Arts i el Grau en Enginyeria Informàtica de la Facultat de Matemàtiques va ser guardonat amb el 3r premi al millor videojoc del Tricentenari, convocat pel Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, pel seu disseny i desenvolupament d'un videojoc de realitat mixta per a Android. Assetjats 1714 és un joc de temàtica històrica sobre la Barcelona del segle XVIII adreçat al professorat i l’alumnat d’ESO. En ell es convida als jugadors a fer un recorregut físic per la Barcelona actual mentre es rep informació en el dispositiu mòbil per part d'uns personatges virtuals d'època quan els jugadors arriben a algun lloc d'interès històric. La detecció de la posició del jugador es fa mitjançant el sistema de geolocalització del dispositiu mòbil.

Alumnes del Grau en Disseny: Esther Álcega Gallego, Sara Baeza Galán i Eugenia Pérez Di Pólito (Tutor: Dr. Joan Morales Moras)

Alumnes del Grau en Enginyeria Informàtica: Olga Fuentes Mañé, Rubén Nieto Vargas, Oriol Suils Pérez i Pol Girbal Jornet (Tutor: Dr. Santiago Seguí Mesquida)

Més informació: [+]