CONVOCATÒRIA: participació a "Mood Board" per a la futura "Univers Marca Barcelona"

AJUNTAMENT DE BARCELONA. Barcelona Inspira.
UNIVERS MARCA BARCELONA
Termini de presentació: 17 de març de 2015 (fins les 23:59h)

Què és el que t’inspira de Barcelona? Són els seus racons, la seva gastronomia o bé el binomi modernitat i tradició? Comparteix allò que, per a tu, conforma la ciutat. Puja la teva fotografia o bé les imatges relacionades amb la creativitat, la innovació, el turisme... L’organització seleccionarà aquelles que formaran part de l’exposició “Univers Marca Barcelona” de la Sala Ciutat a partir del 26 de març.

BASES:
1. Objectiu
El Procés Participatiu “Mood Board” de l’exposició “Univers Marca Barcelona” convida als usuaris de “Pinterest” i/o participants a través del correu electrònic moodboard@divebcn.com a participar amb les seves creacions, fotografies, textos i/o missatges i/o objectes sobre la ciutat de Barcelona publicats a la xarxa “Pinterest” el taulell anomenat “Univers Marca Barcelona”.

Els membres de l’Organització del Procés Participatiu seleccionaran les fotografies, textos i/o missatges i/o objectes que passaran a formar part de l’exposició “Univers Marca Barcelona” que se celebrarà a la Sala Ciutat de Barcelona.

2. Dates i durada del Procés Participatiu
Les fotografies, textos i/o missatges i/o objectes participants al Procés Participatiu hauran d’haver-se pujat al taulell “Univers Marca Barcelona” de “Pinterest” i/o enviat al correu electrònic moodboard@divebcn.com entre el 26/02/15 i el 17/03/15 fins a les 23:59. No s’admetran al Procés Participatiu les fotografies, textos i/o missatges i/o objectes publicats fora dels terminis establerts.

L’exposició, resultat de la selecció de les fotografies, textos i/o missatges i/o objectes se celebrarà a la Sala Ciutat de Barcelona, el 26 de març de 2014, dia de la inauguració, i estarà vigent fins el 26 de juny de 2014.

3. Reconeixement d’autoria
Es reconeixerà l’autoria de totes les fotografies, textos i/o missatges i/o objectes seleccionats per formar part de l’exposició “Univers Marca Barcelona” a la Sala Ciutat de Barcelona.

4. Forma de participació
La convocatòria i les Bases d’aquest Procés Participatiu es troben publicats al web www.diveuniverse.me i al web www.bcn.cat/salaciutat.

Per a participar en el Procés Participatiu, l’usuari ha de tenir un compte a “Pinterest” amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (https://about.pinterest.com/en/terms-service).

En cas de no tenir un usuari a “Pinterest” podrà enviar les seves les fotografies, textos i/o missatges al correu electrònic moodboard@divebcn.com i serà l’Organització qui pujarà la fotografia al taulell “Univers Marca Barcelona”.

Podeu consultar les BASES completes.

Més informació: [+]