CONVOCATÒRIA: "ArT/Canyelles. 3a Exposició d'Artistes Novells"

ART/CANYELLES (Canyelles)
Termini de presentació: 25 d'abril de 2015

En primer lloc, voldríem manifestar el nostre agraïment a tots els artistes per la seva il·lusió en participar a ArT/Canyelles 2015 i a les persones que amb el seu treball i esforç han fet possible que aquesta tercera edició sigui una realitat; així com futures edicions, facin d’ArT/Canyelles un certamen cultural del poble i ajudi augmentar el seu ressò pel bé de l’art.
 
Iniciem una nova etapa en la que ens agradaria que ArT/Canyelles fos l’entrada al món de l’art preferentment per a futurs artistes joves, sense deixar de banda artistes novells sense limitació de edat, que presentin treballs mereixedors d’ésser exposats.
 
Apostem per una mostra viva, dinàmica i que any rere any se superi a si mateixa, amb l’objectiu fonamental de promocionar artistes, i així fomentar la difusió i el col·leccionisme, difícil de veure en espais comercials. Vol ser una plataforma de reconeixement d’aquests nous creadors. Pretén ser una petita mostra, un petit fragment de la nostra cultura contemporània.
 
En aquesta tercera edició, s’ha volgut dedicar un espai al pintor Ramon Sanvisens, amb motiu dels 50 anys de l’inici del seu vincle amb Canyelles.

BASES:

Poden optar-hi els artistes a títol individual, que presentin una proposta de creació d’acord amb aquestes bases.
Inscripció gratuïta.
S’acceptaran obres de totes les tècniques, i disciplines artístiques: Olis, acrílics, aquarel·les i dibuixos. Escultures i fotografies. Obres d’art experimental, de avantguarda i emergent.
S’adaptaran a les dimensions del espai assignat a cada artista.
Presentació dels treballs
Els candidats hauran de trametre a l’Oficina d’atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de canyelles (Plaça 11 de setembre, s/n. 08811 Canyelles; de 9 a 2 del migdia, de dilluns a dissabte, i de 4 a 7 del,vespre els dimecres), el dossier amb format A4 amb la documentació següent:
• Dades personals completes (nom, cognoms, telèfon, adreça postal i adreça electrònica) i fotocòpia DNI.
• Documentació de la trajectòria artística del sol·licitant: dossier gràfic d’obra recent.
Aquesta informació també es pot envià per correu electrònic a l’adreça següent:
artcanyelles@canyelles.cat
No s’admetrà cap sol·licitud que no inclogui tots aquests continguts.

(...)

Podeu consultar les BASES completes.

Més informació: [+]