CONFERÈNCIA: ELISAVA decodifica el disseny amb Ferran Adrià

ELISAVA. Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Dia: Dimecres, 8 d'abril de 2015
Hora: 11h.
Lloc: ELISAVA (La Rambla 30-32). Sala Aleix Carrió (1a planta).
Cal inscripció.

ELISAVA i elBullifoundation està duent a terme el Decoding del Disseny, tota una contribució per fer el procés creatiu i de desenvolupament del disseny més comprensible, més intens i més eficient i posar-ho a l’abast de professionals i empreses del sector arreu del món.

Aquest projecte de Recerca i Innovació es basa en la comprensió del procés del disseny a partir de la metodologia SAPIENS desenvolupada pel el Bulli Lab.

Decoding del Disseny és un projecte en curs que va començar fa sis mesos i que s’estendrà fins al juliol del 2017. El projecte se centra en la investigació dels processos del disseny i s’ha concretat en mapes i diagrames que sintetitzen la informació. Aquesta comprensió i ordenació ha permès precisament el desenvolupament d’un Tool Kit.

El 8 d’abril a ELISAVA Ferran Adrià, per part d’elBullifoundation, i de l’equip de recerca dirigits per la direcció científica d’ELISAVA, presenten el Decoding del Disseny.

Després de la conferència s’inaugurarà l’exposició que recull els projectes que elBullifoundation i ELISAVA estan desenvolupant de forma conjunta.

Més informació i inscripcions: [+]