CONCURS: I Edició del Concurs de Diseny "Un Salt per la Ciutat". CSIO Barcelona 2015

REAL CLUB DE POLO DE BARCELONA
BARCELONA EQUESTRIAN CHALLENGE
AJUNTAMENT DE BARCELONA
Termini de presentació: 30 de maig de 2015

La Barcelona Equestrian Challenge (BECH) ambiciós projecte promogut per l’Ajuntament de Barcelona i el Reial Club de Polo de Barcelona convertirà la ciutat al llarg dels propers anys en la capital de món eqüestre. Des de 2012 Esdeveniment d'Excepcional Interès Públic, integra la promoció social del món del cavall i la hípica i els valors esportius. Aquest gran esdeveniment global s'articula entorn de quatre eixos: l'esport, l'educació, la salut i la cultura.

CSIO Barcelona, esdeveniment estrella de l'eix esportiu de la BECH, aposta per una original iniciativa creada fa diversos anys. L'acció consisteix en dissenyar un obstacle en representació d'un monument o una zona emblemàtica de la ciutat comtal per posteriorment integrar‐ho en els recorreguts del concurs de salts internacional. El seu principal objectiu és el de seguir enfortint l'estret vincle entre la competició esportiva més antiga d'Espanya i la ciutat, a més de promocionar internacionalment Barcelona.

OBJECTIU
El principal objectiu d'aquest concurs és el disseny de l'obstacle del CSIO Barcelona 2015. No es tracta tan sols d'escollir un element arquitectònic de Barcelona internacionalment reconegut, sinó adaptar-ho a la forma d'un obstacle. Aquest salt formarà part de la 104 edició del CSIO Barcelona que es disputarà en el Reial Club de Polo de Barcelona del 24 al 27 de setembre.

PARTICIPANTS
Es convoca a tots els alumnes matriculats en escoles d'arts i oficis (Escola Massana, Elisava, IED Institut Europeu de Disseny, Facultat de Belles Arts, etc) de la ciutat de Barcelona majors de 18 anys.

Podeu consultar les BASES completes de la convocatòria.

Més informació: [+]  [+]