CONCURS "Choreoscope": Millor Curtmetratge de Dansa Joves Talents de Catalunya

CHOREOSCOPE. Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona
Termini de presentació: 31 de juliol de 2015.

Estàs estudiant cinema o dansa a Catalunya? Alguna vegada t'has plantejat que tant el cinema com la dansa estan units pel llenguatge universal del moviment? 

Des de Choreoscope t'animem a que uneixis aquestes dues disciplines i participis amb les teves pel·lícules de dansa en el nostre festival. Transmet-nos en una producció de 5 minuts (màxim) aquesta connexió artística entre la dansa i el setè art. 

Choreoscope, el Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona, segueix apostant pels futurs professionals. I aquesta vegada ho fa introduint en la seva competició oficial 2015 la categoria de Premi al Millor Curtmetratge de Dansa Joves Talents realitzat per estudiants de qualsevol escola del sector artístic audiovisual i de la dansa de Catalunya.

La convocatòria està oberta a qualsevol estudiant resident a Catalunya, sigui quina sigui la seva procedència. Es busca així potenciar les sinergies de creació i de distribució entre estudiants de dansa i estudiants del sector audiovisual que resideixin i estudiïn a Catalunya.

Podeu consultar les BASES completes de la convocatòria.

Més informació: [+]