EXPOSICIÓ: "Reclamation" de David Franklin

LA ESCOCESA (Barcelona)
Entre el 27/02/2015 i el 06/03/2015
Lloc: Espai M
Entrada lliure

El proper 27 de febrer l'artista resident David Franklin inaugura RECLAMATION a l'Espai M de la Escocesa. Una mostra de pintures, dibuixos i obra nova del creador irlandès coma resultat d'un període d'experimentació. El paisatge de l'art per a reafirmar idees i prejudicis. La futilitat d'intentar comunica l'experiència subjectiva.

RECLAMATION és una exposició de pintures, dibuixos i altres noves obres de l'artista irlandès David Franklin. Com a Resultat d'un període d'experimentació, explora el paisatge i l'agressiva i parasitària antibiosi que establim amb el nostre entorn. Analitzant com el paisatge en l'art pot ser utilitzat per transmetre informació i reafirmar ideologies i prejudicis, RECLAMATION mostra el nostre coneixement del món com a imprecís, malament recordat i fragmentat, al mateix temps que suggereix la futilitat d'intentar comunicar l'experiència subjectiva.

David Franklin és un artista irlandès resident a Barcelona. És principalment pintor, però recentment ha començat a expandir el seu treball i a incloure la fotografia i el vídeo com a part dels processos naturals implicats en la creació del seu treball. Ha estat artista resident en espais artístics de França, Japó i Espanya i actualment és artista resident al centre de producció d'arts visuals La Escocesa.

Més informació: [+]