EXPOSICIÓ: "Golucho, nova exposició antològica" al MEAM

MEAM, Museu Europeu d'Art Modern (Barcelona)
Entre el 05/03/2015 i el 12/04/2015
Inauguració: Dimecres, 4 de març de 2015, a les 19:30h.

Per als mesos de Març i Abril, el MEAM prepara una mostra antològica del pintor espanyol Golucho. La seva obra és un referent del nou realisme contemporani. Com a punt de partida, la seva obra reflecteix l'estat d'ànima de l'ésser humà en el purament físic, retratant personatges intensament singulars, marcats per la vida, per la crueltat, amb un complexa tècnica duta a terme a través de la pintura.

Golucho va nèixer a Madrid al 1949. La seva estada a París des de 1964 a 1969 el va fer indentificar-se amb la bohèmia com a forma de vida de l'artista. La seva obra es forta, a vagades dura, però profundament humana.

Guanyador del II Premi del Concurs de Pintura i Escultura Figurativas 2007 (otorgat per la Fundació Privada de les Arts i els Artistes), co-fundador del grup "La Gallina Ciega", amb autors tan coneguts com ara Antonio López i Dino Valls, entre d'altres. L'exposició que presenta ara el MEAM és la primera mostra antològica de bona part de la seva obra, concretament la producció que va tenir des de 1998 fins els últims dies, a finals del 2014.

Més informació: [+]