CONVOCATÒRIA: "STRIPART 2015".

CENTRE CÍVIC GUINARDÓ (Barcelona)
Termini de presentació: entre l'1 de març i el 12 d'abril de 2015

Stripart és una mostra amb més de 600 m2 d’espai expositiu i més de 100 artistes que presenta nous llenguatges artístics donant el tret de sortida a artistes en eclosió. Quinze dies a l’any, el Centre Cívic Guinardó es converteix en un gran ventall de formes expressives on no hi ha temes, on no hi ha disciplines prefixades, només busquem projectes que a través de la investigació i el treball, hagin arribat a ser innovadors, a trencar estereotips. 
 
BASES:
 
1. La 20a Mostra Stripart es realitzarà al Centre Cívic Guinardó entre el 4 i el 17 de juliol del 2015.

2. Podran participar en aquesta mostra de forma individual o col·lectiva tots/es aquells/es artistes que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l’any 2015 (Serà necessari presentar fotocòpia del DNI o NIE de tots els participants).

3. Es farà la sol·licitud a través d’un formulari a la pàgina web (stripart.cat). Una vegada feta ens posarem en contacte amb l’artista i li donarem cita per fer la inscripció en persona al Centre Cívic Guinardó. Serà una entrevista on cal venir amb: un currículum artístic, el dossier del projecte i una fotografia en format JPG representativa de l’obra. En cas de presentar una obra escènica, de música o audiovisual, és indispensable portar a la inscripció un vídeo o àudio de l’obra. 

(...)

Podeu consultar les BASES completes de la convocatòria.

Més informació: [+]