CONVOCATÒRIA I SEMINARI: "Narratives d'Arxiu". Processos de recerca i producció en contextos de mediació artística

COL·LECTIVACIONS
Llotja (Escola Superior de Disseny i Art) 
Sala d’Art
JoveFabra i Coats-Fàbrica de Creació

Fins el 2 de març estarà oberta la convocatòria per presentar els projectes que es tractaran en el Seminari "Narratives d'Arxiu" del dia 12 de març.
Més informació: [+]

 -NARRATIVES D'ARXIU: seminari sobre processos de recerca i producció en contextos de mediació artística.
Dies: 11, 12 i 13 de març de 2015.Hora: de 10:00 a 13:00h.
Lloc: Fabra i Coats-Fàbrica de Creació
Jornades públiques i gratuïtes prèvia inscripció a: [+] 
Més informació: [+]

Dins del marc del 240è aniversari de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja, Col·lectivaccions, ESDA Llotja, Fabra i Coats-Fàbrica de Creació i Sala d’Art Jove proposem la segona edició del seminari sobre contextos de comissariat, formació i producció, dirigit a col·lectius, artistes, dissenyadors i mediadors culturals interessats en expandir i compartir la seva formació.

Enguany segueixen vigents els eixos temàtics de conceptualització, realització, producció, comunicació i mediació d’un projecte. En aquesta ocasió però, els temes s’articulen transversalment a cadascun dels projectes i col·lectius que presenten casos, al mateix temps que es posa l’èmfasi en dilemes com autoria, reconstrucció, commemoració, narratives plurals, valor del document i l’arxiu, mirades crítiques a la història i al patrimoni, memòries de la vida quotidiana, etc.

En aquesta edició la intenció és propiciar la participació dels assistents en els continguts i el desenvolupament del seminari, així com el contacte i l’intercanvi entre professionals.
 
Més informació: [+]