CONFERÈNCIA: Sander Wassink a ELISAVA

ELISAVA (Escola Superior de Disseny i Enginyaria de Barcelona)
Dia: Dilluns, 2 de febrer de 2015
Hora: 19:00h
Lloc: ELISAVA (La Rambla 30-32). Sala Aleix Carrió (1ª planta).

Sander Wassink és un artista i dissenyador que ens anima a reconsiderar les nostres idees de bellesa i valor estètic.

Com podem reconsiderar el que és important i el que és desitjable per incloure nocions de la història, la memòria i la preservació d'un passat que s'escapa? Enmig de les noves formes de construcció, producció, i la proliferació constant de noves formes i aparences, Wassink fa afany ena allò descartat, abandonat, sobrant i intents de re-imaginar el que pot fer-se amb el que ja està parcialment format.

Quines noves possibilitats poden existir en superfícies i materials que estan a mig construir o mig destruïdes?

Ja sigui una façana parcialment destruïda d'un edifici abandonat, o les restes diaries de la nostra cultura sobreproductiva, Wassink es pregunta quines noves formes i noves visions de bellesa poden pre-existir en aquests objectes per ser descobertes i apreciades.

La conferència estarà centrada en el seu últim projecte "Outsourced lifestyle", en què investiga la relació entre el producte, els seus processos de producció, la seva marca i el dissenyador.

Serà una lleugera i enginyosa presentació sobre el món d'avui en dia, on gairebé tot l'estil de vida que consumim és exogen. Com veiem el nostre futur com a "joves dissenyadors" i com podem canviar aquesta situació cap alguna cosa nova i interessant?
 
Més informació: [+]