FIRA: Déballage Bcn. "The Art Market"

DÉBALLAGE BCN (Barcelona)
Associació Cultural DBL
Lloc: Estació de França  
Dia: Diumenge, 28 de desembre de 2014 
Hora: de 11:00 a 20:00h 

Déballage BCN, ofereix la fusió entre dos conceptes, centrant-se en el món de les antiguitats i l’art, tant modern com antic, oferint un espai en el qual conviuen l’oferta d’antiquaris i professionals de l’art, amb la dels mateixos artistes i particulars. Es tracta de recuperar un espai emblemàtic de la ciutat de Barcelona, l'Estació de França, per cobrir la necessitat que té el sector de les Antiguitats i l’Art d’exposar de forma periòdica la seva mercaderia i d’aquesta manera dinamitzar les vendes en llocs de major accessibilitat per a tot tipus de públic, al mateix temps que revitalitzar el sector a través de la difusió del propi esdeveniment.

L’equip de Déballage BCN acull totes les expressions artístiques modernes; il·lustració, disseny, fotografia, pintura, joieria, graffiti, escultura, etc. Amb la finalitat de servir d’aparador per a nous autors i aconseguir un públic heterogeni us animem a que hi participeu.

Durant l'estança comptarem amb diferents participacions d'espais dinamitzats, amb intervencions musicals, pictòriques i de projeccions.

Més informació: [+]