EXPOSICIÓ: "CON·TACTO"

MUSEU CAN FRAMIS (Fundació Vila Casas)
Entre el 21/10/2014 i el 23/12/2014

Con·tacto és una intervenció fotogràfica dels alumnes del Màster de Fotografia i Disseny d’ELISAVA a la façana del museu Can Framis de la Fundació Vila Casas, que estarà exposada del 21 d’octubre al 23 de desembre en aquest enclavament del Poblenou de Barcelona.

El projecte es compon d’imatges capturades a l’interior de Can Framis que parlen de l’entorn, de l’espai museístic, de l’art i de la relació que es genera amb l’espectador. A través de les fotografies de Con·tacto, col·locades a sobre de les finestres tapiades de la façana de Can Framis, es fa visible l’interior del museu i apropant l’espectador cap a l’art, enderrocant les fronteres físiques que en ocasions s’interposen entre el públic i l’experiència artística, fent visible l’invisible.

Les fotografies generen una interacció entre l’ull de l’espectador i l’interior del museu, ara extern i proper. S’instal·len sobre les finestres tapiades, que recuperen la seva funció original descobrint l’art del museu amb una mirada pròpia i redefinida. Són la frontera entre l’interior i l’exterior, entre el visible i l’invisible, entre el cos i l’ànima, entre el contingut i la forma. S’obren les finestres i, amb elles, la comunicació entre dos espais, afavorint el vincle entre la bellesa del museu i l’emoció de l’espectador.

Més informació: [+]