Dia Internacional de l'Art, 2014

Dissabte 12 i diumenge 13 d'abril de 2014


Després de la bona acollida de la darrera edició, un any més ens proposem commemorar el naixement de Leonardo da Vinci amb diverses activitats organitzades per entitats tant de Girona com de les comarques gironines relacionades amb el món de les arts visuals amb la finalitat d'acostar l'art a la ciutadania.

Aquesta iniciativa és promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona en col·laboració amb més de 20 entitats, associacions i institucions de Girona i comarques.

Enguany, tenim previst celebrar el Dia internacional de l'Art durant tot un cap de setmana: el dissabte 12 d'abril a Girona i el diumenge 13 d'abril a les comarques gironines, per tal de donar la possibilitat al públic de fer un seguiment ampli del que succeirà a ciutat de Girona però també visitar les propostes de les diverses poblacions i dels agents del territori.

Tal i com es va fer en l'última edició, l'Escola Municipal d'Art de Girona s'ha ofert per elaborar la imatge del cartell de l'esdeveniment del que se'n farà un cartell i un fulletó amb la relació de tots els actes i participants, adreces i localitzacions.

Ja tenim força activitats programades de les que us anirem informant properament i estem oberts a la vostra participació. Ens podeu enviar les vostres propostes a l'adreça info@bolit.cat

TALLERS D'ARTISTES
Una de les novetats d'aquesta edició és una jornada de portes obertes als tallers dels artistes. Aquest projecte demana molta complicitat amb els artistes que vulguin participar doncs haurà d'anar al seu compte tenir obert el taller.


Si esteu interessats en participar i podeu obrir el vostre taller al públic d'11 a 14 i de 17 a 19 h. el dia 12 d'abril si sou de Girona i el 13 d'abril si teniu el taller a les comarques gironines, envieu-nos un mail a l'adreça info@bolit.cat