Convocatòria fotogràfica Foto amb F — I edició

Foto amb F
Fins al 30/04/2014 [+]

Foto amb F
és una convocatòria fotogràfica anual organitzada per Modus operandi, en col·laboració amb diferents entitats i institucions, com *Daylight *Lab o *EntreFotos. Foto amb F està dirigida a joves procedents o residents en països hispanoparlants.

Cada any es proposarà una temàtica que permetrà donar a conèixer la mirada íntima dels artistes a través d'una única fotografia. Aquelles obres seleccionades donaran lloc a una exposició col·lectiva en la galeria Modus operandi i a la possible publicació d'un llibre fotogràfic que serà editat posteriorment.

En aquesta primera edició, els treballs giraran entorn del terme LUXÚRIA (del llatí *luxus: 'abundància', 'exuberància') en totes les seves accepcions. Les millors fotografies formaran part de l'exposició col·lectiva "Només Luxúria" que es realitzarà en la galeria Modus operandi i podran formar part de la publicació "Només Luxúria", un llibre de fotografia entorn d'aquest concepte que estaria a la venda a través dels canals de distribució habituals en el sector editorial. Amb aquesta publicació es pretén donar a conèixer la visió d'aquest terme per part de joves de diferents països amb un denominador comú: l'espanyol com a llengua.

La convocatòria es difondrà entre més de 200 institucions, universitats i centres de tot el territori hispanoparlant. Podrà participar en ella qualsevol persona, entre 20 i 35 anys, procedent o resident a qualsevol país de parla hispana.

Un jurat compost pel fotògraf Pepe Frisuelos i per l'equip de Modus operandi seleccionarà les millors fotografies. Es valorarà la creativitat, la representativitat i la qualitat de les obres presentades.

El termini d'admissió d'obres és de l'1 al 30 d'Abril de 2014 a les 24h. (hora peninsular d'Espanya).

Més informació [+]