La Mostra Sonora i Visual. 9ena Edició. Convocatòria Oberta per directes i instal·lacions.

9ena Edició: 3 al 7 de juny de 2014


El Convent de Sant Agustí ofereix de manera continua eines formatives per a la creació audiovisual, així com espais per a la seva difusió i expressió.
Una cita important per a la creació en l’àmbit de la imatge i el so, és la Mostra Sonora i Visual, que es celebra biennalment, i acull propostes artístiques de l’àmbit audiovisual.
D’aquesta manera el Convent de Sant Agustí es converteix durant una setmana en un escenari de propostes multidisciplinàries relacionades amb la creació, tant sonora com visual, l’electrònica, el videoart, la robòtica, la interacció, i en general, amb tot el que l’experimentació inclou en el sentit més ampli.

La programació de La Mostra Sonora i Visual és el resultat d’una convocatòria oberta. En el cas dels projectes de caire expositiu i amb la col·laboració de MakerConvent, s’ofereix un espai de formació i treball col·laboratiu.
Aquest 2014 celebrem la novena edició. Per a participar-hi només cal que es presentin els projectes a la convocatòria que trobareu publicada aquí a partir del 12 de març. Hi ha temps fins el 6 d’abril.
Del 3 al 7 de juny de 2014 teniu una cita ineludible al Convent de Sant Agustí on l’exploració sonora i la investigació artística us sorprendran.
Tota la informació sobre la Convocatòria la trobaràs a:


+Informació:Convent de Sant Agustí
C/ Comerç 36 - 08003
Barcelona
932 565 000