GENERACIÓN 2015. SEGUIMOS ABIERTOS AL ARTE

La Fundació Caja Madrid obre la convocatòria d'art jove Generació 2015 del 24 de març al 23 d'abril de 2013.

Generacions sorgeix de l'afany per promoure i proporcionar als artistes eines de producció i difusió dels seus treballs . El seu principal objectiu és oferir una plataforma, dedicada a l'art actual, per mostrar el treball de joves creadors, i difondre aquestes propostes artístiques entre la crítica especialitzada i el públic general.

Generacions és un projecte que evoluciona amb cada edició, adequant la seva proposta a les demandes de la creació contemporània i actualitzant la seva oferta, per la qual cosa s'ha convertit en un referent entre la comunitat artística del nostre país, havent participat durant aquests tretze anys més de 16.000 artistes.

La convocatòria està oberta a qualsevol disciplina i es dirigeix ​​a tots els creadors espanyols i estrangers residents a Espanya, menors de 35 anys.

Un jurat de reconegut prestigi seleccionarà un màxim de 10 projectes artístics i els artistes els treballs siguin seleccionats obtindran una dotació de 12.000 euros cadascun.

Els projectes guanyadors de Generació 2015 seran presentats el proper any a  La Casa Encendida de la Fundació Caja Madrid, i s'editarà un catàleg en edició bilingüe espanyol/anglès.

Cada participant pot presentar un treball inèdit, acabat o en procés, de qualsevol manifestació artística, plàstica o visual.

La participació en aquesta convocatòria es farà registrant els dossiers a través de:
www.generacionescajamadrid.com 

Per conèixer el treball dels artistes seleccionats en l'anterior convocatòria es pot visitar l'exposició Generación 2014  a La Casa Encendida fins al 4 de maig.