Cicle de redacció de projectes. PIJ Horta

Voleu redactar un projecte però no sabeu per on començar? Necessiteu pautes per a redactar-lo? Porteu-lo i us ajudaran a adaptar-lo!

Des del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona us ofereixen un taller per a aprendre a redactar els vostres projectes de cara a presentar-los a administracions públiques, ens privats i possibles col·laboradors.

Tot seguit us detallem el calendari de les activitats:

Dilluns 17 de març a les 18:30h. El treball per projectes.
Treballar per projectes ens ajuda a ajustar la realitat de l’entorn on ens desenvolupem segons els objectius generals de l’entitat o dels programes de desenvolupament estratègic.
En aquesta sessió, explicarem en què consisteix el treball per projectes i les seves principals parts, molt especialment en l’anàlisi de la realitat.

Dimarts 18 de març a les 18:30h. L’esquelet del projecte i la seva execució.
Per a realitzar un projecte, necessitem uns elements bàsics que ens ajudaran a estructurar-lo i a donar coherència i fluïdesa als objectius proposats.
En aquesta sessió, treballarem el marc lògic del plantejament i desenvolupament del projecte.

Dimecres 19 de març a les 18:30h. L’avaluació i la comunicació del projecte.
Saber comunicar el nostre projecte ens ajudarà a donar-lo a conèixer entre les persones que ens interessi amb l’objectiu de sensibilitzar o aconseguir nous col·laboradors. A part, fer un bon disseny de l’avaluació ens permetrà poder prevenir possibles situacions i introduir elements de millora.
En aquesta sessió, donarem recursos per treballar aquestes dues àrees.

Dijous 20 de març a les 18:30h. Experiències pràctiques.
En aquesta sessió,les entitats juvenils Associació Curcuma i Associació Sarau ens explicaran el procés de desenvolupament d’un dels seus projectes com a entitat.

Lloc: PIJ d’Horta – Punt 7 (c. Horta 71) – Metro Horta

Places limitades! Confirmeu la vostra assistència a través de la pàgina web:  o bé al telèfon 93 265 52 17


Nota: Es lliurarà un certificat d’assistència a aquells que compareguin com a mínim a un 80% de les sessions del taller.