Cicle de Cinema "Disseny, càmera, acció!" al Museu del Disseny de Barcelona

El cicle Disseny, càmera, acció! El disseny portat al cinema neix de la col·laboració entre el Museu del Disseny de Barcelona i la Filmoteca de Catalunya. Al llarg de 16 sessions (13 llargmetratges i 3 reculls de curts), s’analitzaran diversos vessants del món del disseny de producte des de l’òptica cinematogràfica.

Aquestes dues disciplines —disseny i cinema—, si bé poden semblar llunyanes, tenen en la quotidianitat un nexe important. Veurem com el cinema converteix en ficció escenes del dia a dia, biografies d’inventors i dissenyadors, processos de disseny, gestió, conservació i producció, i també com narra les relacions entre persones i objectes del passat, el present i el futur.

A totes les projeccions, un presentador o presentadora especialista introduirà el film en l’àmbit del disseny al qual es fa referència.
 
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Sessions al Museu del Disseny de Barcelona: Auditori de Disseny Hub Barcelona, plaça de les Glòries Catalanes, 37-38. 08018 Barcelona.
Sessions a la Filmoteca de Catalunya: Sala Laya, plaça de Salvador Seguí, 1-9. 08001 Barcelona.
Capacitat limitada.

Horari: totes les sessions a les 18.30 h, excepte la sessió infantil, dissabte a les 17.00 h i diumenge a les 16.30 h.

Preu per sessió: 4 €; reduïda, 3 € (estudiants, aturats, jubilats, persones amb discapacitat legalment reconeguda, família nombrosa o monoparental, Carnet Jove i Carnet de la Xarxa de Biblioteques, Associació per a l’Estudi del Moble, Amics dels Museus de Catalunya).

Compra d’entrades per a les sessions al Museu del Disseny, a Tiquet Rambles, Rambla, 99, 08002 Barcelona

Comprar per Internet aquí

Pel·lícules en VOS

Programa subjecte a canvis de darrera hora.
Informació actualitzada a www.museudeldisseny.cat i www.filmoteca.cat