Beca de producció per a la creación videográfica DKV Seguros - Es Baluard

ES BALUARD I DKV ASSEGURANCES CONVOQUEN UNA BECA DE PRODUCCIÓ A LA CREACIÓ VIDEOGRÀFICA

La beca, dotada amb 5.000 euros, està dirigida a artistes professionals que presentin un projecte de realització d'una obra.

Es Baluard i DKV Seguros han convocat un premi que donarà lloc a un treball específic vinculat a nous models de relació, comunicació i visibilització de les pràctiques hospitalàries i sanitàries a través de l'art.

En aquest sentit, el tema proposat per a aquesta primera edició del premi girarà entorn de la importància, pes o ressonància de l'espai hospitalari com a àmbit físic en conjunt o en les seves determinades àrees.

Aquest projecte s'emmarca en el convenciment de les dues institucions que la creació pot fomentar nous procediments de comunicació sobre la realitat que es viu als hospitals i centres sanitaris. Per ells, la idea és fomentar vies estables de col·laboració entre Es Baluard i DKV Seguros.

La beca, dotada amb 5.000 euros, està dirigida a artistes professionals que presentin un projecte de realització d'una obra.

La producció està inclosa en el total del premi i contempla també una exposició a Es Baluard, la inauguració serà el 10 de desembre de 2014. Així mateix, la prova d'autor de l'obra guardonada passarà a formar part de cadascuna de les col·leccions de les dues institucions (prova d'autor 1 i 2).

El termini de presentació dels projectes acaba el 5 de maig de 2014, i aquests han de trametre a la direcció artistica02@esbaluard.org. El 6 de juny, en el marc de la Fira Loop Barcelona 2014, es farà públic el projecte guanyador.

Aquesta primera edició del premi compta amb el següent jurat:
Nekane Aramburu, directora Es Baluard.
Alicia Ventura, directora Col · lecció DKV.
Juan Bautista Peiró, comitè assessor Col·lecció DKV.
Glòria Picazo, directora Centre d'Art La Panera ( Lleida).
Pedro Ortuño, artista. Director i Professor titular de la Facultat de Belles Arts ( Múrcia).
Sebastià Mascaró. Departament de Desenvolupament Educatiu d'Es Baluard.
Un representant d'un servei hospitalari o de DKV Seguros.

Aquí podeu trobar les bases de la convocatòria.

Per sol·licitar més informació sobre aquesta notícia, si us plau, contacteu amb Comunicació d'Es Baluard: comunicacio@esbaluard.org / 971 908 201 / 600 26 26 09