25 anys del Premi Internacional Catalunya. Palau Robert

13.12.13 - 23.03.14 / Jardí del Palau RobertUna exposició al Jardí del Palau Robert recorda els guardonats en les vint-i-cinc edicions del Premi Internacional Catalunya i reconeix la feina duta a terme pels membres del jurat, mitjançant manuscrits i fotografies de gran vàlua històrica. Escriptors, científics, músics, filòsofs, economistes, artistes, activistes... han aconseguit un Premi que ha situat Catalunya a l’escena dels grans guardons internacionals.

La mostra “Premi Internacional Catalunya, 25 anys” es presenta al Jardí del Palau Robert del 13 de desembre al 23 de març , i n’és la comissària Teresa Sala, secretària executiva del Premi.

La proposta expositiva presenta imatges i cartes dels guardonats, com també documents del jurat. El disseny museogràfic és de l’estudi d’arquitectura Cadaval&Solà-Morales, mentre que el disseny gràfic és de l’empresa Artofmany. Les fotografies són d’Eugenio, Miquel González, Jordi Bedmar i Rubén Moreno. També s’hi projecta un audiovisual, que inclou imatges dels lliuraments, entrevistes als dos presidents delegats del Premi, Baltasar Porcel i Xavier Rubert de Ventós, i un recorregut pels guardonats.

Més informació [ + ]