Oberta la inscripció als workshops de primavera de la Llotja.

Matrícula: fins el 21.02.2014

CB01
LLIBRE IL·LUSTRAT DIGITAL PER TABLETS
Del 3 de març al 29 d'abril
Aprendre tot el procés, des de la conceptualització fins a la creació d’Apps per tablets iPad o Android, el contingut de les quals estigui basat en material d’il·lustracions animades i amb interactivitat.
Destinataris: Estudiants, docents o professionals del disseny editorial que vulguin actualitzar coneixements sobre noves tecnologies aplicades a l’edició de llibres artístics en format electrònic i els nous mitjans com els tablets.
Professor: Ignasi Lirio (info@publicarendigital.com) Durada: 30h
Horari: dilluns i dijous de 16:00h a 18:00h
Seu: Ciutat de Balaguer

Preu: 170€. Alumnes i personal de Llotja i socis AAVC 150€


CB02
MICROFINANÇAMENT DE PROJECTES DE CREACIÓ (CROWDFUNDING)
Del 5 de març al 7 de maig

Com fer una campanya de microfinançament (crowdfunding) per a un projecte de creació : tots els detalls que ens han de portar a l’èxit.
Destinataris: persones amb un projecte que creguin que es pot finançar per crowdfunding en plataformes com Verkami, Goteo, etc.
Professora: Clara Garí (clara@naucoclea.com)
Durada: 30 hores (+ 30 hores de tutoria si es vol dur el projecte a la realitat) Horari: dimecres de 16:00 h a 19:00h
Seu: Sant Andreu
Preu: 170€. Alumnes i personal de Llotja i socis AAVC 150€ (les primeres 30h)SA03
CURS D'ANIMACIÓ EXPERIMENTAL (PER DISSENYADORS I ARTISTES) Del 7 de març al 9 de maig
Curs pràctic d'animació experimental on seguirem unes pautes determinades per traçar i realitzar una breu animació de creació, inspirada en un passatge musical. L'alumne podrà escollir la tècnica que li sigui més avinent.
També dedicarem una part de cada sessió a fer una passada per la història de la creació d'imatges en moviment, des dels seus inicis coneguts fins l'actualitat, amb el visionat d'una selecció d'algunes de les peces més representatives de l'animació experimental.
Destinataris: interessats en l'animació de creació amb uns coneixements mínims de qualsevol programari capaç de generar una movie amb una seqüència d'imatges i una banda d'àudio.
Professora: Aurora Gasull (auroraga@gmail.com) Durada: 30h
Horari: divendres de 10:00h a 13:00h
Seu: Sant Andreu

Preu: 170€. Alumnes i personal de Llotja i socis AAVC 150€


SA04
ARTTERÀPIA: CONNECTAR AMB LA FORÇA CREATIVA
Del 6 de març al 15 de maig
En aquest workshop presento un mètode per connectar amb la força creativa innata i alliberar-la dels obstacles interns que impedeixen el seu fluir espontani. Fruit d'anys d'experiència clínica (en Artteràpia) i educativa (com a docent d’art), així com d'estudi dels processos creatius, he desenvolupat una metodologia que permet treballar amb els bloquejos i fomentar el desplegament del potencial creatiu que portem a dins.
Destinataris: estudiants d’art i disseny, artistes, docents, psicòlegs, metges, educadors i assistents socials... i tota persona interessada en desenvolupar la seva creativitat i conèixer-se a si mateixa.
Professora: Magdalena Duran (magdaduran@yahoo.es) Durada: 30h
Horari: dijous de 10:30h a 14:00h
Seu: Sant Andreu

Preu: 170€. Alumnes i personal de Llotja i socis AAVC 150€ Material estimat per alumne: 30€ 


Per a més informació [ + ]