NunArt, la cultura de les possibilitats. 'La vida era', 'Fins al final' i 'EO! Renéixer'.

NunArt torna a començar l'any donant-li importància a les llavors. NunArt, torna a l'origen, torna a l'essència. 
Us convidem a conèixer la nova sala de nunArt Guinardó. 

13.02/21.30h Miquel Barcelona i Laura Vilar: La vida era [RESIDENTS]
Treball en procés sobre la nova peça de Laura Vilar i Miquel Barcelona (residents estables de nunArt Guinardó) en col·laboració amb Sergi Torres. Un duo-conferència titulat “la vida era” que vol reflexionar la possible relació entre dos éssers que renuncien als judicis, al gènere, al poder i a la forma per entregar-se a l´experiència del moment.

Aquesta mostra es farà abans de “Fins al final” de Gemma Martínez i Judit Saula Una única entrada de públic entre les 21h i les 21.30h

nunArt Guinardó Carrer del Telègraf, 67-71 [M] Guinardó-Hospital de Sant Pau · Aportació: la voluntat entre 4 i 8€ (socis APdC: 3€)13.02/21.30h Gemma Martínez i Judit Saula: Fins al final
La casual trobada de dues desconegudes es converteix en la lluita per arribar a algun lloc incert. Saben que no poden fer res més que seguir endavant, sempre endavant. Salten al buit i utilitzen totes les seves armes per arribar a un final tan accidental i fortuït com l’inici de tot plegat.
Creació i interpretació Gemma Martinez i Judit Saula amb la col·laboració especial d’ Alba Florejachs Diseny de so Cristian Nadal Fotografia Clara Bes Agraïments: nunArt, Miquel Barcelona, Joan Galí, Tàtels Pèrez i al Palomo.

Aquesta mostra es farà després de “La vida era” de Miquel Barcelona i Laura Vilar. Una única entrada de públic entre les 21h i les 21.30h

nunArt Guinardó Carrer del Telègraf, 67-71 [M] Guinardó-Hospital de Sant Pau · Aportació: la voluntat entre 4 i 8€ (socis APdC: 3€)


22.02/21h EO! Renéixer
El tema de la propera edició de l´EO! és “renéixer”. Degut a la situació de nunArt Gràcia, hem decidit traslladar l’Escenari Obert a nunArt Guinardó tot el que queda de temporada. Com que som especialistes en fer renéixer els espais, les ganes i la il·lusió, només aquest cop, hem triat nosaltres el tema. I a tu, què et suggereix “renéixer”?
Escenari Obert de nunArt. L´últim dissabte de cada mes, tenim el nostre escenari obert a tothom. Acceptem propostes artístiques de qualsevol disciplina, d´uns cinc minuts de durada, pocs requisits tècnics i que s´ajustin a la temàtica proposada (o podran ser mereixedors del “Premi Colador, a qui ens l´ha colat millor”). Les aportacions que fa el públic (entre 4 i 8€ a la voluntat) es destinen íntegrament al finançament de la propera edició del nunOff, festival de creació emergent de Barcelona, organitzat per nunArt. El tema del proper EO! es decideix per votació del públic. Vols proposar un tema? No et perdis aquesta edició i digues la teva pel proper! T´hi animes? Envia la teva proposta a mariona@nunartbcn.com

nunArt Guinardó · Carrer del Telègraf, 67-71  [M] Guinardó-Hospital de Sant Pau · Aportació: la voluntat entre 4 i 8€ (socis APdC: 3€) · Destinem íntegrament totes les aportacions al finançament de la propera edició del nunOff, festival de creació emergent de Barcelona, organitzat per nunArt cada estiu des del 2009.