El Musée de l'Elysée presenta un nou concurs de fotografia: PRIX ELYSÉE.

Presentació candidatures: 03.02 -  25.04.14


El Musée de l'Elysée pensa que acompanyar els fotògrafs dins l'evolució de la seva carrera és important, així com preservar el seu patrimoni per a les futures generacions.

Per aquest motiu, i amb la intenció de contribuir a la creativitat i la realització de noves obres, el Musée de l’Elysée i el Parmigiani Fleurier s'han associat per a obrir el Premi Elysée.

El Premi Elysée està obert a fotògrafs o artistes que realitzin obres amb fotografia, independentment de la seva nacionalitat. Tots els gèneres i les tècniques fotogràfiques són benvingudes, el premi té temàtica lliure.

El Musée de l’Elysée selecciona vuit nominats a partir dels dossiers de candidatura. Aquests reben una contribució de 5000 CHF, així com una presentació d'un projecte inèdit dins el llibre dels nominats, publicat per a l'ocasió. 
El llibre i el dossier complet seran examinats per un jurat d'experts que determinarà el guanyador, que rebrà 80000 CHF. La suma s'assigna per a la producció del projecte i per a la publicació del llibre del projecte. El guanyador haurà de dur a terme el seu treball en un any, durant el qual serà ajudat per un conservador del Musée de l'Elysée.
El projecte i el llibre seran presentats en un esdeveniment important del museu, la Nuit des images.

La convocatòria es realitza cada dos anys. La primera edició del Prix Elysée ha estat obert el gener d'aquest any i acabarà al juny de 2016.

El termini per a la presentació de candidatures és del 3 de febrer fins al 25 d'abril de 2014.

Per a més informació podeu consultat la web del Prix Elysée, disponible en francès i anglès.