Curs d'Art Contemporani: Qüestions d'art.


Del 19 al 26 de febrer de 2014 / Del 5 al 12 de febrer de 2014


Amb motiu de l’exposició Iceberg. La realitat invisible, es presenta, Qüestions d’art contemporani, un curs que té la finalitat de proporcionar les claus necessàries per a aproximar-nos a l’art contemporani i que es realitzarà a la seu de la Fundació Francisco Godia.

Art contemporani és tota aquella producció artística que es dirigeix a nosaltres i ens parla com a individus contemporanis.
L'art contemporani usa llenguatges i recursos actuals de la mateixa manera que la televisió i la publicitat. No obstant això, alguna cosa falla en la comunicació entre espectador i art actual perquè en ocasions, no som capaços de comprendre les qüestions que planteja.

Efectivament, l'art i els artistes plantegen preguntes i nosaltres com a espectadors també hem de saber plantejar les preguntes adequades, interrogar-ho per poder diferenciar-ho i valorar-ho.

Aquest curs pretén desvetllar aquestes qüestions en quatre sessions dirigides per especialistes en art contemporani, artistes, comissaris i crítics que proposaran quatre recorreguts a través de les obres d'art i els artistes.


Les sessions estan conduïdes per A*DESK, Institut independent de crítica i art contemporani. A*DESK desenvolupa diversos programes formatius i de difusió de l'art contemporani i publica una revista on-line sobre art i cultura contemporània.