CARSARTE, certamen nacional de pintura y arte digitalCarsarte, el certamen nacional de pintura i art digital, celebra aquest any la seva VII edició i repartirà més de 10.000 € en premis. Si et dediques a la pintura o l'art digital, i vols donar a conèixer la teva obra, ara tens una fantàstica oportunitat: participa a Carsarte, i la teva obra podrà trobar-se entre les 20 seleccionades per formar part de la seva exposició itinerant durant un any i mig.

En el certamen podran participar artistes majors d'edat, espanyols o estrangers, que tinguin residència a Espanya. El tema de les obres ha de ser "Art i Tecnologia", tant en pintura com en art digital, i no s'admetran obres que no estiguin relacionades amb aquesta temàtica.

La recepció de les obres començarà el proper 22 d'abril i finalitzarà el 8 de maig. Per participar, hauràs inscriure't al certamen abans del 21 d'abril a través del web, en què també trobaràs tota la informació que necessitis: bases de participació, modalitat de pintura, modalitat d'art digital, premis, adreça d'enviament, i molt més.

Si tens algun dubte, pots posar-te en contacte amb la secretaria tècnica del Certamen trucant al 944805183 o a través del correu electrònic (certamen@carsa.es).